Lääkäreiden vastaanotto

Kiirevastaanotto ajanvaraus puh. 06 2413 3200
Arkisin klo 8-20 (ovet sulkeutuvat klo 19)
Viikonloppuisin klo 10-20 (ovet sulkeutuvat klo 19)

Ei-kiireellinen ajanvaraus ma-pe klo 8-15
puh. 06 2413 3220

Ajanvaraus sähköisesti
 

Eläinlääkäripäivystys

puh. 0600 12202, arkisin klo 16.15 - 8.00
Viikonloppupäivystys pe klo 16.15-ma klo 8

Koronavirus - tietoa ja ohjeita

Polku: / Piilo / Sähköinen asiointi / Hyvis

Oma Hyvis

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueen väestölle sähköisiä asiointipalveluja toteutetaan mm. Hyvis- sähköisen asioinnin kanavan avulla. Hyviksen sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa mm. lomakkeiden täyttämisen etukäteen, aikojen varaamisen ja tietoturvallisen viestinvälityksen ammattilaisen kanssa.

Kuinka kirjaudun Hyvikseen?

Neuvola
Suupohjan lastenneuvoloissa on käytössä sähköinen ajanvaraus. Sen kautta voit varata ajan 2 - 6 -vuotiaille lapsille terveydenhoitajan vastaanotolle määräaikaistarkastuksiin. Ennen ajan varaamista tutustu: Sähköinen ajanvarauspalvelu lastenneuvolassa.

Laboratorio
LLKY:ssä on käytössä sähköinen ajanvaraus asiakkaille, joilla on voimassa oleva lähete laboratoriotutkimuksiin. Voit valita laboratoriotutkimukset otettaviksi Isojoen, Kauhajoen, Karijoen tai Teuvan laboratorioissa. Saat varattua ajan, peruutettua tai muutettua sen ilman puhelimessa jonottamista. Ajanvarausohjelman kautta on mahdollista varata aikoja myös Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueen muiden terveyskeskusten laboratorioihin ja Seinäjoen keskussairaalan Y-näytteenottoon. M

Sosiaalihyvis
Suupohjan liikelaitoskuntayhtymä on mukana Etelä-Pohjanmaan alueen sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisessä asiointipalvelussa (SosiaaliHyvis).

OmaHyviksessä sinulla on mahdollisuus täyttää alla olevia lomakkeita:

Turvallinen viestinvälitys on käytössä. Turvallinen viestinvälitys on aina ammattilaisen aloittamaa tai ammattilaisen kanssa sovittua viestintää.