Lääkäreiden vastaanotto

Kiirevastaanotto ajanvaraus puh. 06 2413 3200
ma-pe klo 8-20 (ovet sulkeutuvat klo 19)
la-su klo 10-20 (ovet sulkeutuvat klo 19)

Ei-kiireellinen ajanvaraus ma-pe klo 8-15
puh. 06 2413 3220

Ajanvaraus sähköisesti
 

Eläinlääkäripäivystys

puh. 0600 12202, arkisin klo 16.15 - 8.00
Viikonloppupäivystys pe klo 16.15-ma klo 8

Koronavirus - tietoa ja ohjeita

Polku: / Palvelut / Terveyspalvelut / Laboratorio ja Röntgen / Laboratorion nettiajanvaraus

Laboratorion sähköinen ajanvaraus

LLKY:ssä on käytössä sähköinen ajanvaraus asiakkaille, joilla on voimassa oleva lähete laboratoriotutkimuksiin.

Sähköistä ajanvarausta käytetään OmaHyvis-palvelun kautta. Ajan varaaminen on helppoa LLKY:n kaikkiin toimipisteisiin. Voit valita laboratoriotutkimukset otettaviksi Isojoen, Kauhajoen, Karijoen tai Teuvan laboratorioissa. Saat varattua ajan, peruutettua tai muutettua sen ilman puhelimessa jonottamista. Tarvitset vain pankkitunnuksen tai mobiilivarmenteen, jolla Sinut tunnistetaan luotettavasti.

Ajanvarausohjelman kautta on mahdollista varata aikoja myös Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueen muiden terveyskeskusten laboratorioihin ja Seinäjoen keskussairaalan Y-näytteenottoon.

Ohjelman käyttö lyhyesti:

Paina ohjeen luettuasi alla olevaa linkkiä Laboratorion ajanvaraus.

Ensimmäisellä sivulla pääset valitsemaan oman alueesi, Etelä-Pohjanmaan. Sähköinen asiointi - sivulla valitset Laboratorion ajanvarauksen, jonka jälkeen kirjaudut pankkitunnuksella, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella

Ensimmäisellä kerralla tunnistautumisen jälkeen käyttäjä tekee sähköisen asioinnin sopimuksen. Lisäksi käyttäjä täydentää ja tallentaa Omat tiedot yhden kerran. Seuraavilla kerroilla järjestelmä vie vahvan tunnistautumisen jälkeen suoraan Hyviksen sivulle.

Hyviksen etusivulta valitaan Sähköinen ajanvaraus -linkki tai ylhäältä Ajanvaraus-välilehti, jonka jälkeen käyttäjä voi varata ja muuttaa tai perua ajanvarauksia valitsemalla Laboratorion ajanvaraukset -linkin.

Varattuasi ajan saat valmistautumisohjeet, jotka voit tulostaa. Ohjeessa näkyy varaamasi aika ja laboratorion toimipiste. Kirjautumalla ohjelmaan uudelleen, pääset tarkistamaan, muuttamaan tai perumaan varaamasi ajan.

Mikäli sähköisessä ajanvarauksessa on ongelmaa, voit soittaa laboratorion ajanvarausnumeroon 040 673 9263 arkipäivisin klo 8-20.

Laboratorion ajanvaraus