Lääkäreiden vastaanotto

Kiirevastaanotto ajanvaraus puh. 06 2413 3200
ma-pe klo 8-20 (ovet sulkeutuvat klo 19)
la-su klo 10-20 (ovet sulkeutuvat klo 19)

Ei-kiireellinen ajanvaraus ma-pe klo 8-15
puh. 06 2413 3220

Ajanvaraus sähköisesti
 

Eläinlääkäripäivystys

puh. 0600 12202, arkisin klo 14.00 - 8.00
Viikonloppupäivystys pe klo 14.00-ma klo 8

Koronavirus - tietoa ja ohjeita

Polku: / Piilo / Sähköinen asiointi

Sähköinen asiointi

 


Sähköinen asiointi on helppo ja nopea tapa ottaa yhteyttä sosiaali-ja terveyspalveluihin ajasta ja paikasta riippumatta.

  • 24h yhteydenotto palvelee LLKY:n vastaanottopalveluihin, suun terveydenhuoltoon, työterveyshuoltoon sekä hoitotarvikejakelutilauksiin liittyvissä asioissa.
  • OmaHyviksen kautta voit tehdä sähköisen ajanvarauksen laboratorioon tai neuvolaan. OmaHyviksen kautta voit tehdä myös lastenvalvojalle varallisuusselvityksen elatussopimusta varten tai jättää yhteydenottopyynnön lastenvalvojalle tai perheneuvolaan.
  • Omakanta on valtakunnallinen palvelu, jonka kautta näet mm. omat terveystietosi ja reseptit, käytit sitten julkisia, yksityisiä vai työterveyshuollon terveyspalveluja.
  • Lifecare Omapalvelun -linkistä pääset ilman tunnistautumista tekemään lastensuojeluilmoituksen, yhteydenoton sosiaalihuollosta vastaavaan viranomaiseen sekä ilmoituksen sosiaalihuollon tarpeesta. Tunnistautumalla Omapalveluun voit tehdä LLKY:n sosiaalipalveluiden sähköisiä hakemuksia. Hakemuksen lähettämisen jälkeen voit seurata hakemuksesi käsittelyn tilaa ja tarkastella omia päätöksiäsi ja maksujasi.