Sivukartta | Haku | Tulosta   | Kirjaudu  
Etusivu Ajankohtaista Yhteystiedot Lomakkeet Palveluhakemisto Palvelumaksut Palaute

 

SAS-RYHMÄ

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä toimii seudullinen SAS-ryhmä, jossa on jäseniä jokaisesta LLKY:n jäsenkunnasta. 

SAS-ryhmä (= selvitä – arvioi – sijoita) on moniammatillinen yhteistyöryhmä, jonka tehtävänä on kartoittaa kokonaisvaltaisesti asiakkaiden toimintakyky, arvioida palvelun tarve ja ohjata asiakkaat tarpeenmukaisten palvelujen piiriin. 

SAS-ryhmän tavoitteena on selvittää ensisijaisesti avohoidon mahdollisuudet asiakkaiden palvelujen järjestämisessä. Elleivät avohoidon toimet riitä, tavoitteena on löytää asiakkaalle tarkoituksenmukainen asumispalvelupaikka. Kotihoitoa pyritään järjestämään tehostetusti ennen pysyvää palveluasumissijoitusta.  

Asumispalvelun hakeminen

Asumispalvelua haetaan toimittamalla päivätty, allekirjoitettu palveluasumisen hakemus SAS-ryhmän puheenjohtajalle,  palvelukoordinaattori Tuula Kälviäiselle. 

Asumispalvelua on mahdollista hakea myös suullisesti ottamalla yhteyttä palvelukoordinaattoriin.

Asumispalvelun hakemuslomake on tulostettavissa >tästä. Lomakkeita on saatavana mm. palvelukoordinaattorilta, kuntien kotihoidon palveluohjaajilta, palveluasumisyksiköistä ja  Kauhajoen akuuttiosaston sekä Teuvan kuntoutusosaston kotiutushoitajilta. Em. yksiköistä annetaan tarvittaessa myös lisätietoa asumispalvelupaikan hakemiseen liittyvissä asioissa.

Yhteydenotot SAS-toimintaan liittyvissä asioissa:

Tuula Kälviäinen, palvelukoordinaattori, puh. 040 182 2257

Hallintoaukio PL 100

61801 Kauhajoki

etunimi.sukunimi@llky.fi

 

 

 

 

Ohjeita

Toimintaohje

 


 

 

 

 

 

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä • Hallintoaukio • PL 100, 61801 KAUHAJOKI • (06) 2413 2000