Sivukartta | Haku | Tulosta   | Kirjaudu  
Etusivu Ajankohtaista Yhteystiedot Lomakkeet Palveluhakemisto Palvelumaksut Palaute

Hoidon ja hoivan palvelut

kattaa polikliinisen ja osastotoiminnan, ikäihmisten neuvonta ja palvelut, erikoissairaanhoidon ostot sekä hoidolliset tukipalvelut, kuten välinehuolto.

Pitkäaikaissairas? Sinulla on oikeus terveys- ja hoitosuunnitelmaan!

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä on aloitettu POTKU-hankkeen myötä tekemään pitkäaikaissairaille asiakkaille terveys- ja hoitosuunnitelmia. Pitkäaikaissairaalla tarkoitetaan henkilöä, jolla on yksi tai useampi diagnosoitu sairaus.
 
Terveys- ja hoitosuunnitelma tehdään yhdessä asiakkaan kanssa hänen henkilökohtaisista tavoitteistaan ja tarpeistaan. Siitä käyvät ilmi asiakkaan sairaudet, lääkitykset, hoidon tavoitteet ja tarpeet sekä keinot niiden saavuttamiseksi ja hoidon seuranta. Asiakas saa terveys- ja hoitosuunnitelman itselleen ja sitoutuu noudattamaan siinä sovittuja asioita.
 
Terveydenhuoltolain mukaan asiakas on oikeutettu pitkäaikaisen oleskelun tai väliaikaisen asumisen vuoksi terveys- ja hoitosuunnitelmansa mukaiseen hoitoon myös muualla kuin kotipaikkakunnallaan. Terveys- ja hoitosuunnitelma toimii maksusitoumuksena pitkäaikaissairaalle asiakkaalle. Terveys- ja hoitosuunnitelma myös helpottaa terveyskeskuksessa hoidon järjestämistä ja ennen kaikkea parantaa asiakkaan osallistumista ja antaa valmiuksia omahoitoonsa.

Suupohjan sähköinen yhteydenottopyyntö LLKY:n terveyskeskusten ja - asemien vastaanottoihin. Alla oleva kuva toimii linkkinä.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoksen sähköinen asiointi
 

Väestörekisterikeskuksen varmennekortit

LLKY tarjoaa rekisteröintipalvelua alueensa muille toimijoille, joilla ei ole omaa tilausjärjestelmää. Muiden kuin LLKY:n työntekijöiden varmennekorttien tilaaminen on 1.1.2016 alkaen maksullinen palvelu. Kortin tilaaminen maksaa 28,52 euroa (hintaan sisältyy alv. 24 %).

Lisätietoja varmenteiden ja toimikorttien hakemisesta ja käyttöönottamisesta saa VRK:n Fineid-sivuston Terveydenhuollon varmennepalvelut -sivuilta osoitteesta http://www.fineid.fi/default.aspx?id=284.

Rekisteröintipisteiden yhteystiedot:

Isojoki: Maria Juhala puh. 040 531 2550
Karijoki: Maria Juhala puh. 040 531 2550
Kauhajoki: Marja Pihlaja, puh. 040 662 3070
Teuva: Kaija Salomaa puh. 040 480 4570 

 


 

Strategioita
Mielenterveys- ja päihdestrategia 2011-2015
Mielenterveys- ja päihdestrategia, julkaisu
Koulujen päihdestrategia

Esitteitä
Päihde- ja mielenterveyspalvelut 
Isojoki
Karijoki
Kauhajoki
Teuva

Ohjeita
Lähisuhdeväkivallan         toimintaohjelma 

Linkit

Mielenterveystalo
Mielenterveystalo.fi sivuilta pääset aikuisten ja nuorten nettipalveluihin, jotka ovat avoimia kaikille, eivätkä vaadi kirjautumista.
Mielenterveystalo, aikuiset
Mielenterveystalo, nuoret 

 

 

 

 

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä • Hallintoaukio • PL 100, 61801 KAUHAJOKI • (06) 2413 2000