Talous- ja velkaneuvonta

Käyntiosoite: Kauhajoen kaupungintalo
Postiosoite: PL 100, 61801 KAUHAJOKI

Ajanvaraukset puh. 040-485 0025 tai sähköpostitse: velkaneuvonta(at)llky.fi

Vaativissa oikeudellisissa ongelmissa yhteydenotto

Etelä-Pohjanmaan oikeusaputoimiston Kauhajoen toimipaikkaan

puh. 029 56 61100 tai email: etela-pohjanmaa.oikapu(at)oikeus.fi
 

Tiedoksenne, että talous- ja velkaneuvonta siirtyy vuoden 2019 alussa oikeusaputoimistojen järjestettäväksi.

Kaikkien talous- ja velkaneuvojien yhteystiedot muuttuvat 31.12.2018 jälkeen. Lähimpänä oleva oikeusaputoimisto (osoite varmistuu myöhemmin) ja sen sähköpostiosoite on 1.1.2019 alkaen Etelä-Pohjanmaan oikeusaputoimisto, email: etela-pohjanmaa.velkaneuvonta@oikeus.fi Jos asiasi käsittely talous- ja velkaneuvonnassa on päättynyt ennen vuotta 2019, asiakastietosi eivät siirry oikeusaputoimistoon. Muista säilyttää erityisesti velkojen järjestelyä koskevat asiakirjat. Talous- ja velkaneuvonnan palvelut pysyvät muutoin ennallaan ja maksuttomina.

Keskeneräisten velkajärjestelyasioiden vuoksi meillä on enää muutama satunnainen ajanvarausaika, mutta voimme antaa teille alustavan ajan ensi vuoden helmikuulle Etelä-Pohjanmaan oikeusaputoimiston velkaneuvontaan. Tammi- tai helmikuun aikana teihin tullaan ottamaan yhteyttä ja vahvistamaan ajanvarausaika.

 

Talous- ja velkaneuvonnassa annetaan yksityishenkilöille tietoja ja neuvontaa talouden ja velkojen hoidosta;

  

Velkajärjestelylain muutos on hyväksytty ja se on tullut voimaan 1.1.2015, muutoksen myötä pienimuotoista elinkeinotoimintaa harjoittavat yrittäjät voivat tietyin edellytyksin päästä velkajärjestelyyn.

Yrittäjäasiakkaan prosessi velkajärjestelyssä etenee seuraavasti:

Talous- ja velkaneuvontapalvelu on maksutonta. Kaikki velkaneuvojan ja asiakkaan väliset keskustelut ovat luottamuksellisia. Velkaneuvoja on vaitiolovelvollinen.

Takuu-Säätiö tarjoaa puhelinneuvontaa erilaisten velkojen ja rästilaskujen vuoksi talousvaikeuksissa oleville ja heidän läheisilleen. Voit soittaa maksutta kaikkialta Suomesta arkisin klo 10-14 puhelin 0800-98009. Puhelut ovat luottamuksellisia.

Vaativissa oikeudellisissa ongelmissa yhteydenotto Etelä-Pohjanmaan oikeusaputoimiston Kauhajoen toimipaikkaan puh. 029 56 61100 (email: etela-pohjanmaa.oikapu(at)oikeus.fi